0

Naročila

Za oddajo naročila se ni potrebno registrirati, na blagajni vpišete samo svoje podatke, in je za naročilo dovolj.

Prednost registracije je, da ni potrebno ob vsakem naročilu vnašati podatkov, ker se vnesejo samodejno.  Lahko pa tudi sledite svojim naročilom, spreminjate naslove plačnika ali dostave, itd.

Zaloge so navedene pri vsakem artiklu.

  • Če je artikel na zalogi, bo pošiljka najverjetneje odposlana še isti dan, v primeru da bi prišlo do zapletov stranko obvestimo.
  • Če artikel ni na zalogi, bo dobavljen v navedenem roku: npr. 6 delovnih dni.

Seveda lahko. Ob oddaji naročila v polje Naziv podjetja vnesite davčno številko in naziv, naslov za dostavo in ostale podatke pa ustrezno izpolnite 🙂 

Preprosto dodaš izdelke v košarico, se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in paket je že na poti.

V primeru da Vam tehnologija ni pri srcu, smo Vam na voljo na e-poštnem naslovu: info@izberikupi.si ali na drugem komunikacijskem kanalu.

Dostava

V tem primeru nam lahko pišete na e-naslov: info@izberikupi.si, da preverimo kaj se dogaja z naročilom oz. kje se nahaja paket.

V tem primeru smo ti na voljo na info@izberikupi.si 🙂 Z veseljem ti bomo pomagali razrešiti težavo in bomo uredili, da bo paket čim prej pri tebi. 

Paketke dostavljamo preko Pošte Slovenije oziroma kurirske službe DPD. Ker ti želimo nuditi dostavo po tvoji meri, ti zdaj nudimo opcijo, da to izbereš sam v postopku nakupa.

Poštar oziroma kurir ti bo dostavil paket na naslov, ki si ga zapisal ob naročilu. 
Pakete dostavljajo ob delovnih dneh. Če te ob dostavi paketa ne bo na naslovu, boš prejel vse informacije, ki jih potrebuješ za prevzem paketka (v nabiralnik ali pa po mailu oziroma SMS-u).

Kolikšni so stroški pošiljanja?
Odvisno od tega, ali si izbral dostavo s Pošto Slovenije ali dostavo z kurirske službe GLS.

Točna cena dostave se preračuna na blagajni 🙂

Vračila & Reklamacije

Seveda, v roku 14 dni po nakupu piši na info@izberikupi.si in ti bomo posredovali vse podatke za vračilo. Potem imaš še 14 dni časa, da izdelke pošlješ nazaj – če si premisliš, pa jih obdržiš. 

Lahko. Iz trgovine si izberete drug izdelek, in nam ga posredujete na info@izberikupi.si, kjer se dogovorimo o zamenjavi artikla.

Kupnino vam bomo vrnili na vaš račun v najkrajšem možnem času, ampak ne kasneje kot v 14 dneh od vaše vloge za vračilo, vendar šele po tem, ko so artikli vrnjeni v skladišče (v primeru vračila po pošti).

V primeru vračila artikla, mora kupec artikel vrniti v nepoškodovanem stanju in v originalni embalaži.